Zoek jij een ervaren onderwijskracht?

Leerkrachtdetachering zoekt mee

Ben je op zoek naar een docent, als vervanging wegens ziekte of voor een langere periode? Plaats je vacature op Leerkrachtdetachering en wie weet vind je snel de match waar je naar op zoek bent. Of het nu gaat om een leerkracht voor groep 4 van de basisschool of een vakdocent in het middelbaar of hoger beroepsonderwijs, of een enthousiaste leraar voor een middelbare school, we helpen je graag de juiste persoon te vinden.

Snel een vacature plaatsen

Plaats je vacature direct in één van de categorieën en word snel gevonden door docenten die werk zoeken.

Een snelle match

Maak snel een selectie van de reacties en kom in contact met sollicitanten die passen binnen het profiel.

Duidelijke afspraken

Bij Leerkrachtdetachering werken we met duidelijke afspraken met de onderwijsinstellingen die bij ons hun vacature plaatsen. Neem contact op voor meer informatie.

De voordelen van Leerkrachtdetachering

Wanneer je als onderwijsinstelling je vacature plaatst op Leerkrachtdetachering dan profiteer je van een landelijk netwerk van scholen en docenten die op zoek zijn. Nergens anders kom je sneller in contact met de juiste kandidaat voor jouw onderwijsvacature.
0
Professionals
0
jaar ervaring
0
Opdrachtgevers
0
Matches

Onze resultaten

Via Leerkrachtdetachering hebben al heel wat onderwijsinstellingen door geheel Nederland een docent of onderwijsmedewerker gevonden. Of het nu gaat om een tijdelijke vacature of om een baan voor een langere periode of zelfs onbepaalde tijd, plaats hier je vacature. De kans is groot dat je al snel reacties krijgt van geschikte kandidaten.

0%
Jan
0%
Feb
0%
Mar
0%
Apr
0%
May
0%
Jun

succesvolle matches

Bel mij terug

Heeft u meer vragen of wilt u ons spreken?
Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Hoe werkt het?

Het plaatsen van een vacature is heel eenvoudig. Geef de informatie aan ons door en wij regelen het voor je. De procedure is als volgt:
01. Aangeven wie je zoekt
Formuleer de tekst voor je vacature, zorg dat je duidelijk aangeeft wat je zoekt en welke minimale eisen van toepassing zijn.
02. Selecteer de juiste kandidaat
Maak een selectie uit de kandidaten die op je vacature reageren. Maak een afspraak voor een gesprek of regel dit via een online meeting.
03. Verwelkom je nieuwe collega
Heb je de juiste kandidaat gevonden? Maak afspraken over de eerste werkdag. Hopelijk wordt het een prettige samenwerking voor korte of langere tijd.

Vraag hier uw offerte aan

Naam*
School/instelling *
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Beschrijf uw opdracht of vacature*

Mogen we jouw vacature hier binnenkort plaatsen?
Neem contact op.

Wil je dat jouw vacature in het onderwijs snel gezien wordt door docenten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging? Plaats hem dan op Leerkrachtdetachering. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag.