Wie zijn wij?

Het team van Leerkrachtdetachering

Het team van Leerkrachtdetachering bestaat uit enthousiaste mensen die het werkgebied van het onderwijs kennen als hun broekzak. Wij weten precies waar een goede docent aan moet voldoen om zijn kennis goed te kunnen overbrengen op de leerlingen. Anderzijds weten we ook wat een onderwijsinstelling moet bieden om de juiste mensen te kunnen vinden. Een goede docent is goud waard en de scholen die dat weten te waarderen scoren vaak het beste. Wij helpen je graag om een vacature te vervullen met een collega die vol enthousiasme aan de slag gaat op jouw school

Een breed netwerk van onderwijsinstellingen

Het is niet zo vreemd dat zowel scholen als docenten elkaar gemakkelijk vinden op Leerkrachtdetachering. We hebben in de afgelopen jaren een breed netwerk opgebouwd en kunnen daardoor in veel gevallen snel een match tot stand brengen. Een school die met spoed een docent zoekt om een zieke collega te vervangen. 

Een schooldirecteur die als het even kan vandaag nog een extra surveillant wil inzetten bij een examen. Maar ook een docent die met zijn partner mee verhuist naar een ander deel van het land en daar ook graag snel weer aan de slag wil. Of een leraar die zijn ervaring wil vergroten en daarom op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Feiten en cijfers

0

professionals dagelijks
via ons aan het werk

0

uitdagende vacatures
in onze markten

0

opdrachtgevers waarmee
wij samenwerken

0

jaar actief als specialist in
personeelsbemiddeling

0

vestigingen door heel
Nederland

0

matches

Onze partners

"Ik sta al 12 jaar voor de klas. Super leuk, alleen weinig afwisseling. Sinds kort geef ik daarom twee avonden per week bijles op een bijlesschool in Den Haag.”
Fatos Yigit
Docent maatschappijleer
“Fantastisch landelijk aanbod van freelancers in allerlei categorieën voor (bijles)scholen. Ik kreeg snel relevante reacties!”
Wieneke Kok
Eigenaar bijlesschool
“Dankzij Leerkrachtdetachering geef ik les bij de leukste scholen door heel Nederland."
Arie Veenstra
Docent Wiskunde

Neem contact met ons op voor de perfecte match.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs? Zoekt jouw school een ervaren en enthousiaste docent? Neem dan contact met ons op. Plaats of vind een vacature op één van de grootste netwerken voor vacatures voor leraren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen, we beantwoorden ze graag voor je.